Obsah fóra Public Section Veřejná diskuze
Registrovat Přihlásit se |
Battle.net
Forum
Upload
Progress

interrupt macro

Tato sekce slouží pro veřejnost.

interrupt macro

Příspěvekod wallin » pát 10. zář 2010 22:18:18

zdravim WaRe

Rád bych požádal o pomoc s jedním macrem. Mám vytvořen "základ", kdy je potřeba interruptovat target, ktarý mám ve focusu. "/cast Wind Shear [target=focus]". Rád bych ale, aby moje "macro" umělo i do libovolného chat channelu říct, byl-li kick úspěšný, nebo jsem lamka a eneny spell prošel na tanka, mě, atd.
Koumal jsem "macro fóra", ale většinou jsou to udělávky jako "/stopcasting, cast purge" atd.

díky všem za pomoc a pěkný den

bavte se
w.

Postavení: Návštěvník

Počet příspěvků: 3


Re: interrupt macro

Příspěvekod delu » pát 10. zář 2010 22:48:21

cau,
tvoje sct neumi psat interrupty?

bav se
d.

Postavení: Člen

Počet příspěvků: 2293

Jméno maina: Vaia

Class: Monk


Re: interrupt macro

Příspěvekod Giana » pát 10. zář 2010 22:48:49

Ahoj,
prvni odkaz na dotaz google:

http://wow.curse.com/downloads/wow-addo ... upter.aspx

urcite tam toho najdes spoustu dalsiho.

Postavení: Člen

Počet příspěvků: 1475

Jméno maina: Giana

Class: Druid


Re: interrupt macro

Příspěvekod delu » pát 10. zář 2010 22:53:03

neni to ciste nahodou ten samej smejd co pouziva lexa a vypisuje i to co ve skutecnosti nekicknul on ale nekdo jinej? ^^

Postavení: Člen

Počet příspěvků: 2293

Jméno maina: Vaia

Class: Monk


Re: interrupt macro

Příspěvekod Giana » pát 10. zář 2010 22:55:16

vubec netusim :) jsem pouze tupy healer co pouzil google.. :)

Postavení: Člen

Počet příspěvků: 1475

Jméno maina: Giana

Class: Druid


Re: interrupt macro

Příspěvekod Pinny » pát 10. zář 2010 22:59:45

Giana píše:vubec netusim :) jsem pouze tupy healer co pouzil google.. :)

Prej tupý ... Vždyť máš ostrý větvičky ^^ :)

Postavení: Člen

Počet příspěvků: 3302

Jméno maina: Pinny

Class: Mage


Re: interrupt macro

Příspěvekod delu » pát 10. zář 2010 23:09:27

a ja sem arogantni, namyslenej, osklivej clovek

Postavení: Člen

Počet příspěvků: 2293

Jméno maina: Vaia

Class: Monk


Re: interrupt macro

Příspěvekod lexa47 » pát 10. zář 2010 23:39:06

ehm, muj addon vypisuje jen moje interrupty :-) a mam to nastavene jen do party takze klid.. Fingo je urcite rad ..
Shaman FRIEND rulezz.

Postavení: Člen

Počet příspěvků: 840

Jméno maina: Windlexa

Class: Shaman


Re: interrupt macro

Příspěvekod wallin » pát 10. zář 2010 23:53:19

no, přiznávám, že addon mě nenapadl... :shock:
každopádně dik

Postavení: Návštěvník

Počet příspěvků: 3


Re: interrupt macro

Příspěvekod delu » sob 11. zář 2010 3:20:25

lexa47 píše:ehm, muj addon vypisuje jen moje interrupty :-) a mam to nastavene jen do party takze klid.. Fingo je urcite rad ..
Shaman FRIEND rulezz.

nejednou mi combatlog vypsal ze treba Raigorn neco kicknul a tobe to tam spamovalo v chatu ze ty :-) rek bych ze combatlog nekeca

Postavení: Člen

Počet příspěvků: 2293

Jméno maina: Vaia

Class: Monk


Re: interrupt macro

Příspěvekod wallin » sob 11. zář 2010 4:56:39

delu píše:tvoje sct neumi...

nevím, jestli ScrollCombatText umí psát do chatu, používám MSBT a nenapadlo mě, jde-li nastavit output do chatu, vyzkouším
díky

Postavení: Návštěvník

Počet příspěvků: 3


Re: interrupt macro

Příspěvekod lexa47 » sob 11. zář 2010 11:03:58

delu píše:
lexa47 píše:ehm, muj addon vypisuje jen moje interrupty :-) a mam to nastavene jen do party takze klid.. Fingo je urcite rad ..
Shaman FRIEND rulezz.

nejednou mi combatlog vypsal ze treba Raigorn neco kicknul a tobe to tam spamovalo v chatu ze ty :-) rek bych ze combatlog nekeca

tak to vubec.. ale myslim ze to jde nastavit aby to vypisovalo vsechny groundy v parte ale u interruptu nevim

Postavení: Člen

Počet příspěvků: 840

Jméno maina: Windlexa

Class: Shaman



Zpět na Veřejná diskuze

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron